Jdi na obsah Jdi na menu
 


Velký kriminální případ

30. 8. 2013

Jaroslav Hašek by začal asi takto: " Tak nám vykradli Blábolila, milostpane! A kterýho, paní Műllerová? Já znám dva. Jednoho, co se paktuje s Rusákama a chová klokány a pak toho druhýho, co si nechal vyhořet pivovár. Ježíšmarjá, milostpane, dyť to je furt jeden a ten samej!! "

V Týdeníku Jindřichohradecka jsme se dočetli o největším kriminálním případu posledních let ( alespoň dle prostoru, který případu Týdeník věnoval ). To, že někdo zdemoluje někomu sídlo firmy je sice smutná událost, ale spojovat ji s předvolebním bojem, je poněkud nehorázný blábol. Komu by dnes stál kdokoliv z ODS za takovou námahu? Do mrtvé krávy se přece nekope!!! Navíc, pokud byl objekt dobře pojištěn, mě napadá i jiný důvod tohoto vandalského činu.

Pan Blábolil zahájil předvolební kampaň v poněkud agresivním stylu již na únorovém zastupitelstvu našeho města, ale sklidil spíše jen útrpné pohledy přítomných. Jeho projev působil spíše dojmem, že si dal o nějakou štamprli více, než bylo zdrávo!

Dopřejme tedy panu Blábolilovi prostor pro jeho předvolební rétoriku, ale v barvách ODS má na zvolení do funkce starosty našeho města asi stejnou šanci, jako ten, kdo vsadí poslední peníze  na koně, kterého vedou na jatka!

                                                                                          Vlasta Pecka